Voorbereiding Trekfestival: workshop Lichter lopen

20150214_131318

Trekfestival-Logo-RGB-05x05Hallo wandelaars en andere lopers. In de zomer zie ik dagelijks vanuit mijn raam talloze mensen voorbij lopen sjouwen, dansen, slepen etc. Ik woon namelijk aan het Pieterpad. Iedereen heeft zijn of haar eigen persoonlijke loop en dat moet ook vooral zo blijven. Maar dikwijls denk ik: Ach, kon ik die voorbijganger maar even laten ervaren hoeveel lichter het kan. Daarom geeft Riemke Cramer tijdens het Trekfestival een vrolijke workshop onder de naam ‘Lichter over de aarde lopen’.

Je kunt ons vinden achter het containercafé het MEER bij Lauwersoog. Daar is een landje met tent en een mooie route van wilgenstokken. Hier vinden onze workshops plaats in het kader van het TREKfestival. Misschien kunnen we zelfs wat van trekvogels leren: steltlopers, waad-eenden en strandlopers! Kan jouw gang over de wereld wat meer strandloper-achtig zijn? Of wat meer wadend? Of nog heel anders om het leven lichter te maken?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *